perjantai 13. maaliskuuta 2015

Pelipoikki viikko 4

mielen liikkeitä
Niin, mitähän siellä mielessä liikkuukaan..
Pelisession alussa odotukset ja tietty kaava kuinka toivoo sen menevän. Tiettyjen slottien "saavutukset", free spinit ja bonukset pitää saada "kerättyä", sitten voi siirtyä seuraavaan peliin. Ja tietty sitä odottaa samalla nettoavansa vähän.

Session keskivaiheilla kun homma alkaa lipsahdella, alkaa ahdistus kasvaa. Pakko saada sitä, pakko saada tätä. Pakko saada alkupanostus takaisin. Pakko saada edes puolet siitä. Pakko saada edes jotain takaisin..

Sitten mielessä ei liikukaan enää mitään. Kunnes tulee seuraavan pelisession aika.

Hyi kamalaa. Onneksi se aurinko alkaa paistella tännekin suunnalle. (1.6.2010)

Mitä mielessä liikkuupi välittömästi ennen pelaamista? Niin... Toiveita, odotuksia, fantasiaa jonka tietää olevan utopiaa ja kaukana todellisuudesta. Kyllä vieläkin tavoitan sen miten mieli toimi hyperaktiivisesti luoden mielikuvaa pelisession kulusta. Ja miten tyhjä se oli kun pelimerkit alkoivat olla vähissä. Ja miten toimi kuin zombi pelien jälkeen..

Mitenkähän muut ihmiset käyttäytyvät juuri ennen peliä, erityisesti mielen tasolla.. Todennäköisesti aikalailla samoin..

1 kommentti:

  1. Olinpas onnekas, kun löysin blogisi! Olen itsekin toipuva addikti ja vaikka "huumeeni" on eri, samaistuin paljon teksteihisi. Mukavaa, että olet jakanut ajatuksiasi. Kirjoitan itsekin blogia omasta toipumisestani yhdessä toipuvan addiktipuolisoni kanssa. :) Sitä voi lukea osoitteessa pullaajakossua.blogspot.fi.

    Valoa ja tyyneyttä tähän päivään!

    Ässä

    VastaaPoista