maanantai 6. tammikuuta 2014

Pelaamattomuuspäiväkirja osa 4

Elämä on ihanaa. En ole foorumilla ollut kolmeen kuukauteen. Ajatuksissa ei pelit ole, kuin ihan satunnaisesti, yleensä silloin kun jonkun näen jossain jotain pelaavan :D
Syksyä kaikille!! Voimia ja rohkeutta. (21.9.2011)

Yli kolme kuukautta oli kulunut edellisestä kirjoituksesta. Pääsin kesäkuussa hyvään vireeseen. Työskentelin koko alkukesän, lomalle jäin vasta heinäkuun lopulla. Palkkoja tuli ja meni, elin käytännössä kädestä suuhun mutta senttiäkään en pelannut.
Velkojen takaisin maksaminen, jälleen, pääsi alkuun ja vauhtiin. Toki vielä monen monta kertaa jouduin luottokorttieni kanssa taiteilemaan siirtäen balansseja sieltä tänne, nostamaan maksettuja lyhennyksiä takaisin käyttöön jne. Tämä johtui muutoin tiukasta taloudesta, jota pelaaminen ei ollut ainakaan paremmalle tolalle saattanut.
Kuitenkin, pärjäsin.

Juurikin taloudellisesta tilanteesta johtuen jouduin alati keksimään hyvin vähäisin kustannuksin toteutettavia harrasteita ja askareita. Itseni lisäksi huolehdin kuitenkin samalla myös lapsesta, joten en ihan pelkästään neljän seinän sisällä hernekeittoa syöden voinut kaikkea aikaani viettää.

Syyskuuhun mennessä olin jo päässyt suurimmista tunnontuskista yli. Aika parantaa haavoja, vaikka arvet jäisivätkin. Ideaali pelaamattomasta loppuelämästä alkoi vaihtumaan utopiasta realistiseksi. Se antoi intoa jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti