lauantai 18. tammikuuta 2014

Pelaamattomuuspäiväkirja osa 9

Flow... Teen kaikenlaisia asioita, mutta en pelaa. Elämässä tulee kaikenlaisia haasteita ennen pelejä ja pelien jälkeen. Tällä hetkellä pelaaminen olisi kohtalokasta, sen verran paljon varsinkin taloudellisia haasteita on muuten vaan siunaantunut.
Rahan käsitettä olen pohtinut.
Raha itsessään ei ole hyvää tai pahaa, se saa muotonsa siitä kuinka sitä käytetään ja kuinka siihen suhtautuu.

Päivä kerrallaan. Muuten, kun elää päivän kerrallaan, on jokainen päivä elämän paras!!! (27.2.2012)
Kirjoitus josta katkelmat ovat, on alkuperäiseltä ulkoasultaan pitkä ja luonteeltaan pohtiva. Mietin näihin aikoihin rahaa uudesta näkökulmasta. Kun pelaa, ei rahaa ole koskaan tarpeeksi. Sitä pitäisi olla enemmän. Laskuja pitää maksaa. Haluan enemmän. Pitää saada enemmän. Tuosta pääsee helposti siihen että ihminen pelaa saadakseen enemmän rahaa.

Itsellä tilanne oli tässä vaiheessa se, että sellaisia taloudellisia tilanteita joita aiemmin olisin yrittänyt korjata pelaamalla, en enää yrittänytkään. Rahaa kohtaan kokemani tunteet eivät ensinkään olleet niin voimakkaat ja tämä onkin yksi tärkeä asia mitä tulee pelaamattomuuteen! Itsensä kouluttaminen siihen että tyhjän tilin sijaan näkee ne asiat joita on saanut maksettua ja ostettua, ei ole helppoa mutta on sitäkin palkitsevampaa.

Tein tässä vaiheessaa ylimääräisiä töitäkin, koska veloista halusin eroon lopullisesti, ja normaalit asumiskustannukset veivät palkasta suuren osan. Oma asennoitumiseni muuttui niin, että en tehnyt lisätöitä enää hädästä, vaan päättäväisyydestä muuttaa oma tilanteeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti