perjantai 10. tammikuuta 2014

Pelaamattomuuspäiväkirja osa 7

Suvantovaihe jatkuu. En voisi kuvitellakaan pelaavani, vaikka talous onkin tiukilla (ainahan se on :wink: ). Aiemmin sitä olisi tavoitellut "pikavoittoja" matin häätämiseksi kukkarosta. Päinvastoin, olen onnellinen siitä että pystyn tällä hetkellä ratkomaan asioitani ilman pelejä.

Joko pelaamattomuudesta johtuen, tai sitten ihan muista syistä, tuntuu että olen aktiivisempi ja tykkään nykyään tehdä kaikenlaista askaretta kotona, mitä en ole aikoihin tehnyt. Oli syy mikä tahansa, lopputulos on muy bueno !!

Jatkan näin. (3.12.2011)

Vuosi vaihtui. Ei ole oikeastaan mitään sanottavaa tai erityistä kerrottavaa. En ole pelannut, eikä muuta vaihtoehtoa olekaan kuin täysi pelaamattomuus. (9.1.2012)

 Pelaamisen lopettamisen positiiviset vaikutukset alkoivat näkyä kasvavana energiana ja mielenkiintona muihin asioihin. Tällainen muutos tapahtui kuin itsekseen ilman kummempia ponnisteluja ja "kuntokuureja". Jos ajatellaan että pelaaminen oli ollut katkolla reilut puoli vuotta, tuli tällainen muutos aika paljon jälkijunassa. Jälkeenpäinhän on helppo katsoa asiaa ja todeta että kun jätti jotakin elämästään pois se täyttyy lopulta muilla asioilla. Jos eläisi puoli vuotta odottaen lisävirtaa ja inspiraatiota, tuntuisi se pitkältä ajalta. Kuitenkin alun innostus ja keskittyminen siihen että ei pelaa, sitä seurannut kesäaika ulkoilmoineen ja uimarantoineen olivat niitä jotka osaltaan kantoivat syksyyn ja lopulta uuteen vuoteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti